Színes » Érdekességek

Folytatódik a cirkusz – fantasztikus hétvége vár

Díjnyertes alkotástól a csöpögős love story-n keresztül a maláj nagydíjig mindenki megkapja a kedvére valót – hétvégi tévés műsorajánló.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Julia Roberts az ara
Fotó: port.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. március 23., 17:44
0 hozzászólás. 

Száguld a cirkusz, faképnél hagynak az oltárnál, közben fantasztikus erőre tehetsz szert és egy rákos, alkoholista, drogos férfi története elevenedik meg – mindez hétvégén a tévé előtt ülve vár rád.

 

Lázár Emese

Richard Gere - Julia Roberts, a Micsoda nő (Pretty Woman) álompárosa teheti oltárian kellemessé a szombat esténket. Habkönnyű humorral, romantikával bőven megédesített Made in Hollywood komédia az 1999-ben készült Oltári nő (Runaway Bride). Főszereplője, Ike Graham (Richard Gere), a nőkről lesújtó véleményű újságíró és az oltár előtt kimondott boldogító igen elől mindig megfutamodó Maggie Carpenter (Julia Roberts).

TevesAjanlo_Marcius23

Ike hallomásból szerez tudomást a menekülő menyasszonyról, de ez nem akadályozza meg abban, hogy egy csípős hangvételű, a valóságot elferdítő sztorit írjon a házasság elől utolsó percekben megfutamodó lányról. A ferdítést nem díjazzák - Ike-ot kirúgják a laptól. Elhatározza: felkeresi a lányt és utánajár a sztorinak. Így kerül abba a kisvárosba, ahol Maggie lakik, és ahol mindenki már Maggie negyedik „esküvőjére" készül... Kinek és hogyan sikerül végül az oltár elé cipelnie Maggie-t? Másfél órás amerikai love story az Oltári nőről, szombaton este 21 óra 10 perctől az m1-en.


Bedőházi Attila-Csaba

Fantasztikus produkciót ígér a szó legszorosabb és átvitt értelmében is az RTL Klub. A Marvel nagysikerű képregényei közül ezúttal egyenesen négy szuperhőst vittek filmvászonra. A híres tudós álma, hogy megfejtse az ember genetikai kódját, ezért úgy dönt, elfogadja riválisa, a gazdag Victor von Doom ajánlatát és űrexpedícióra indul társaival. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, porszem kerül a gépezetbe, azaz hiba a számításokba és a kozmikus sugárzás megváltoztatja hőseink DNS-ét.

TevesAjanlo_Marcius23

Négy szuperképességekkel megáldott lény lesz belőlük, akik szembeszállnak ádáz ellenségükkel, az időközben acélemberré lett Doommal. Óriási poénok, egy kőember, a nyúlós tudós, a láthatatlan nő és a forrófejű öcs, na meg az ördögi nézéssel megáldott acélfickó teszik szuperprodukcióvá a képregény adaptációt. A Fantasztikus négyes első részét vasárnap 21 órától vetíti az RTL Klub.


Katona Zoltán

Biutiful - Alejandro González Inárritu mexikói filmrendezőnek egyszerűen nagyon jó filmjei vannak. Akár a Bábel, akár a 21 gramm, akár a Korcs szerelmek a maga nemében egyedülálló idő- és térsíkokban mozognak, csak odafigyelve, összpontosítva lehet megnézni és igazi élményt kapni tőle. Mind olyan filmek, amiket egyhamar nem fogunk elefelejteni, Imárritu valahogy nagyon ért az elgondolkodtatáshoz, illetve filmjei újranézetéséhez is. Filmjeiben általában amerikai sztárok (pl. Sean Penn, Brad Pitt, Kate Blanchett) vagy spanyolajkú, de szintén világhírű színészek (Benicio del Toro, Gael García Bernal, Javier Bardem) játszanak.

A Biutiful című dráma tavaly két Oscar-jelölést gyűjtött be, de BAFTÁ-ra is, illetve Cannes-ban is több jelölése volt, csupán a főszereplő Javier Bardem kapta meg Cannes-ban a legjobb férfi főszereplő díját. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az igazán fontos szavú kritikusok Inárritu legjobb filmjének tartják a Biutifult – egy rákos, alkoholista, drogos férfi története ez, ami kissé elüt az említett három remekműtől. Javier Bardem azonban itt is kiválóan alakít, Inárritu pedig képes a nézőt 148 percig a képernyők elé szegezni. Aki leül és megnézi, elhatározással és odaadással tegye azt. Hely, idő: m1, vasárnap, március 25., 23 óra 30 perc.

 

Szasza

A pénteki bulik utáni pihengetés és a szombat esti éjszakázás előtt, ideális délutáni időpontban kínál garantált nevetést a Cool. Kivételesen nem az igencsak egy lére készülő amerikai (tini)komédiák valamelyikével hígítják a kínálatot, hanem az európai filmgyártás egyik újkori klasszikusával bombázzák a rekeszizmokat.

A Taxi sorozat amolyan legenda a filmkedvelők körében, hiszen megmutatta, hogy az öreg kontinensen is készülnek olyan filmek, amelyek lazán felveszik a versenyt bármelyik hollywoodi szuperprodukcióval. A második rész központi történetszálát a japán védelmi miniszter képezi, akit egy rejtélyes nindzsa rabol el Marseille-ből. A kétbalkezes rendőr, Émilien, és az őrülten száguldozó taxis barátja a nyomába erednek, de közben a szerelmi szál sem maradhat ki a sztoriból. Kezdés: Cool tv, szombat, 17 óra.


Józsa Csongor

A férfi kézilabda Nemzeti Liga rangadóját rendezik: a bajnoki címvédő Konstancai HCM az ezüstérmes Székelyudvarhelyi KC-t látja vendégül. Amíg előbbinek az a meccs tétje, hogy megtartsa százszázalékos teljesítményét, addig az SzKC még az utolsó szalmaszálba kapaszkodik, hogy elcsípje a harmadik helyet. A találkozót élőben 19 óra 30 perctől közvetíti a Digi Sport 3.

Kezi_2011_12/szkc_konstanca_2011_nov13

A Forma-1-es idény az elmúlt héten kezdődött, már itt van a folytatás. A száguldó cirkusz ezúttal Sepangban rója a köröket. A Maláj nagydíjon a legnagyobb ellensége a pilótáknak a hőség és a bőséges csapadék lehet. Az időmérő edzést szombaton 10 órától, a futamot vasárnap 11-től élőben közvetíti az m1 és a Digi Sport1.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."