Kultúra » Multimédia

Hangok párbaja a hétvégén

Az RTL Klub trónfosztására készül a TV2 a The Voice-szal, mostantól két zenés tehetségkutatót is követhetünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Hétvégi tévés műsorajánló
Csatáznak a hangok a hétvégén
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. október 12., 18:07
0 hozzászólás. 

Az még ugyan kérdéses, hogy sikerül-e az örök kettes magyar kereskedelmi adónak felülmúlnia az X-faktort, de biztosak lehetünk abban, hogy egyéb is lesz a tévében. Mi ezeket ajánljuk.

Bedőházi Attila-Csaba

A konkurencia tehetségkutatója már dübörög, így a TV2-nek nem lesz könnyű dolga. Október 12-én startol a The Voice, ahol, az állítások szerint csak a hang számít. Az énekesek sorsáról a Mesterek döntenek majd – ők a jelentkezőknek csak a hangját hallják, ez alapján választják ki a továbbjutókat. A nézők természetesen látják majd, hogy milyen fizimiska párosult az énekhang mellé.

Hétvégi tévés műsorajánló

A Mesterek, azaz Mező Misi, Caramel, Malek Andrea és Somló Tamás fergeteges show-t ígérnek. Péntek este meglátjuk, halljuk. Környékünkön cseppet sem új a The Voice tehetségkutató, Romániában már elstartolt, és a Pro TV-n lehet figyelemmel követni, a magyar verziót pedig a TV2-n pénteken 21 óra 30 perctől.

Lázár Emese

Parádés szereposztást és egy remek filmet kínál a színes doboz vasárnap este. Másfél órában Ismerős játékok (People I Know) a női szíveket megdobogtató Al Pacinóval, Ryan O' Neal-lel és a szőke bombázóval, Kim Basingerrel.

Hétvégi tévés műsorajánló

A befutott és a felsőbb tízezerben is elismert újságíró, Eli Wurman (Al Pacino) elvállalja, hogy segít Cary Launer (Ryan O'Neil) mozisztárnak, hogy megszabaduljon a szeretőjétől, Jillitől (Téa Leoni). A sztárújságíró belemegy a simának látszó ügybe, de a dolgok elbonyolódnak, ráébred, hogy életében először rosszkor van, rossz helyen. Ismerős játékok az m1-en vasárnap, 23 óra 15 perctől.

Kakasy Boti

Film helyett inkább az elcsépelt X-Faktort ajánlom azoknak, akik szombat este a képernyőt választják. Az RTL Klub legnézettebb tehetségkutató show műsora eléggé megosztja az embereket: van, aki szereti és szurkol egyik-másik kedvencének, mások mesterkélt műmájerkedésnek tartják az egészet. A szombati részt viszont mindkét tábornak ajánlom, ugyanis mostanra a sztárjelöltek túl vannak a selejtezőkön és a mentorházon, így sikerült lemorzsolni a bikicsunájokat és a vulivudácsjúkat.

Hétvégi tévés műsorajánló

Most csili-vili, puccos felszerelésekben és legfőképp élőben villantanak a sztárpalánták, már aki tud villantani. Kiderül, hogy a nagykárolyi Csobot Adélt sikerült-e Maleknek szalonképessé tenni az élő műsorra, mert a válogatás óta szó szerint be kellett rugdosniuk a legjobb tizenkettőbe.

Aztán megláthatjuk, mit produkál Zámbó „nem vagyok Jimmy fia" Krisztián is, akinek célja kilépni apja árnyékából, ám mégis az ő dalával intrózta be magát a mentorok szívébe. Ezért vagy azért, de érdemes lesz egy kis csipsz és kóla mellett a sztárgyárt sasolni Az első élő sohow-t szombaton 20 óra 30 perctől közvetíti az RTL Klub.

Józsa Csongor

A labdarúgó vb-selejtezők harmadik játéknapját rendezik pénteken este, idegenben lép pályára a magyar és a román nemzeti együttes is. Az Egervári Sándor által irányított gárda Tallinban az észtek, Mutuék Isztambulban a törökök ellen vendégszerepelnek. Mindkét meccset az illetékes közszolgálati televízió közvetíti: a TVR1 20 óra 30 perctől, az m1 21 óra 30 perctől.

Hétvégi tévés műsorajánló

Célegyenesben a Forma-1-es idény, ezen a hétvégén a Dél-koreai Nagydíjat rendezik. Az időmérő edzést szombaton 8 órától, a futamot 8 óra 30 perctől az m1 és a Digi Sport élőben közvetíti.

Szasza

Kaszinók, pénz, szerencse és csillogás – valószínűleg ezek a szavak csábították el Danny és Tess Oceant (George Clooney és Julia Roberts), valamint társaikat, amikor 160 millió dollárt loptak el Terry Benedict (Andy Garcia) kaszinójából. A főnök persze nem örült túlzottan ennek, őt csak a pénze érdekli.

Hétvégi tévés műsorajánló

Az enyveskezűeknek nincs más választása, mint újabb adag pénzre szert tenni, így most Európát célozzák meg, ráadásul három városban akarnak egyszerre akciózni. És persze nem csak Terry van a nyomukban, de az Europol is. Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét, vasárnap 19 óra 50 perctől a Cool-on.

Katona Zoltán

Tizennégy évnyi korkülönbség a férfi és a nő között – a nő elvált, gyereket szeretne, a férfi pedig húszas éveinek elejét tapossa. A nő fotózik, producerkedik, a férfi pedig szobafestőként keresi kenyerét. A nő katolikus, a férfi zsidó. A nő pszichológushoz jár, akiről kiderül, hogy a férfinek az anyja és ellenzi a kapcsolatukat. Meg kell küzdeni a dolgokkal. Manhattanben.

Hétvégi tévés műsorajánló

Ugye, milyen Woody Allen-es helyzetek ezek? Ben Younger filmje, az Első a szerelem bőségesen át van itatva az Allen-i dolgokkal (ez nem szirup...), ugyanakkor olyan színészek dobbantanak a Prime-ban (magyarul az Első a szerelem címet kapta), mint Uma Thurman (a nő), Bryan Greenberg (a fiú), Meryl Streep (az anya). M1, szombat, október 13., 21.15.


címkék: tv műsorajánló

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."