Kultúra » Multimédia

Rendőr is, macska is

Vígjátékkal, akcióval, valamint komikus és drámai szerelemmel is megpróbál magához csábítani a tévé a hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Garfield 2
Kedvenc kövér macskánk is parádézik a hétvégén
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. október 26., 15:44
0 hozzászólás. 

A kereskedelmi televíziók épp megint csúcsra járatják a tehetségkutató versenyeiket, de akad még néznivaló. Most öt filmet ajánlunk.

Bedőházi Attila-Csaba

Parádés szereposztás, igazi orosz-amerikai sztori. A Fegyvernepper című, 2005-ös amerikai thrillert vasárnap vetítik. Jurij Orlov (Nicholas Cage) a világ egyik legjobb fegyvercsempészévé válik, közben az FBI egyik legkeresettebb személye is lesz, ezért nyomába ered Valentine ügynök (Ethan Hawke).

Fegyvernepper

Orlov csak öccsében (Jared Leto) bízik, de sajnos őt beszippantja a drogok világa. Többször szorítják sarokba a fegyverneppert, de egy-egy kiskapunak köszönhetően mindig megússza a börtönt. Az állítólag igaz történeten alapuló filmet vasárnap este az m1-en lehet megnézni 23 óra 15 perctől.

Lázár Emese

Garfield rajongói ne felejtsék el vasárnap este a képernyő elé cövekelni magukat, ugyanis a kövér és lusta, de szimpatikus macska lesz a tévésztár. A huncut nyávogó gazdája Londonba utazik, hogy megkérje barátnője kezét. Garfield természetesen utánamegy és találkozik Herceggel, a királyi származású macskával, aki épp egy kastélyt örökölt. A Herceg átengedi a terepet Garfieldnek, aki birtokba veszi a fényes lakosztályt, a palota lakója és ura lesz.

Garfield 2: A tail of two kitties

Gyermekeknek és felnőtteknek is szórakoztató estét ígér a Garfield 2, amelyet 21 órától tűzött műsorra az RTL Klub.

Szasza

Általában szigorú követelményeknek kell megfelelnie annak, aki rendőr szeretne lenni, legalábbis Amerikában. Nem egészen így történnek a dolgok azonban, amikor az újdonsült polgármesternő mindenki számára megnyitja a Rendőrakadémia kapuit, és az intézményt ellepik a képzetlen, szedett-vedett kadétok.

Rendőrakadémia

Az 1984-es klasszikus vígjáték olyan karakterekkel írta be magát a filmtörténelembe, mint a Bubba Smith által játszott Moses Hightower, a túlméretes néger rendőr, a szenilis Lassard kapitány, az idióta Harris, vagy épp a fegyvermániás Tackleberry. A hétrészes komédia első darabja minden bizonnyal a legsikerültebb – a felejthetetlen poénokért szombaton 17 óra 45 perckor érdemes a Cool TV-re kapcsolni.

Kakasy Boti

Ki ne szeretne a Hawaii-szigeteken tengerbiológus lenni? Henry Roth (Adam Sandler) abban a szerencsés helyzetben van, hogy a földi paradicsomban delfinekkel, fókákkal és pingvinekkel mókázik, szabadidejében pedig magányos, de gyönyörű turistanők ágyába udvarolja be magát. Párkapcsolatait két szabály szerint alakítja ki: helyi nőkkel soha nem kezd ki, és tartós kapcsolatokba sem bocsátkozik. Azonban egy nap a gyorsbüfében megpillantja Lucyt, aki éppen meseházat épít palacsintájából.

Az 50 első randi

Elkezdnek beszélgetni és a közös reggeli nagyon jól alakul, Henry teljesen belehabarodik a lányba. Másnap újra összefut vele, de megdöbbenten tapasztalja, hogy a lány semmire sem emlékszik a közös randiból. Lucynak ugyanis egy autóbalesetben sérült a rövidtávú memóriája így reggel, amikor felkel, mindig elölről kezdődik a baleset előtti nap. Henry nem tud lemondani a lányról, így minden nap újra és újra meghódítja őt. Az 50 első randi romantikus vígjáték, jó kikapcsolódás lehet, ha vasárnap este 21 óra 5 perctől a TV2 csatornáját választjuk.

Katona Zoltán

Két idősödő ember szeret egymásba Joel Hopkins 2008-ban készült filmjében. Az elvált, őszülő reklámzene író egy bárban találkozik egy ismeretlen nővel Londonban – mindketten jóval túl vannak már életük delelőjén, de ettől függetlenül egymásba szeretnek.

Szerelem második látásra

Nem szokványos szerelmi történet, nem gyertyafényes, romantikus vacsorás klisé-kapcsolat lesz ebből, hanem valami olyasmi, ami sok gondolkodnivalót ad a hasonló helyzeteket átélőknek. Két színészóriás, Dustin Hoffman és Emma Thompson játsszák a főszerepeket – talán már ez garancia arra, hogy kitűnő filmről van szó. Negyvenen túl is van élet. Sőt, ötvenen túl is. Szerelem második látásra – m1, szombat, október 27, 21 óra 15 perc.


címkék: tv műsorajánló

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."