Kultúra » Multimédia

Vér, becsület, lovagok

Igazi gengsztersztoritól az ellenpólus rendőrökig minden jó van a hétvégén. Dráma, komédia és krimi a mostani ajánlat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Salma Hayek a Wild Wild West-ben
Elfeledett, de szórakoztató: szombaton megy a Wild Wild West
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. november 17., 16:44
0 hozzászólás. 

Odakint lassan már tényleg csattognak a mínuszok, nem biztos, hogy jó ötlet ebben a hidegben mászkálni. Aggodalomra semmi ok, bőven akad néznivaló a tévében most is.

Katona Zoltán

Ha klasszikus, Keresztapa-ízű maffia-filmet akarsz nézni, akkor vasárnap, november 18-án este 11-kor kapcsolj a Duna Tévére – akkor és ott vetítik ugyanis a Nagymenőket. Martin Scorsese elsősorban a Keresztapa-trilógiáról híres, de akár Casino, akár a Nagymenők is ebbe a kategóriába sorolható, az amerikai alvilág figuráinak és történeteinek a valóság ihlette történetei közé.

Goodfellas - Nagymenők

Ray Liotta, Robert de Niro és Joe Pesci (utóbbi kettő a Keresztapában is játszik) főszereplésével elevenedik meg az évtizedeken át végigvonuló történet a maga jellegzetességeivel, a gyilkosságokkal, a habzsolt élettel, a bűnhődéssel. Hosszú film, száznegyven perces, belecsúszik az éjszakába. De érdemes megnézni, s rájönni, hogy egykor a bűnözőkbe is szorult némi becsület.

Bedőházi Attila-Csaba

Modern köntösbe öltöztetett Lovagregényt ígér az X-Faktor idejére a konkurencia – vicces kalandfilmet nézhetünk a TV2-n szombaton 20 óra 30 perctől. William Thatcher (Heath Ledger) egy hazugságra építi lovagi karrierjét, hogy megszerezze hiányzó rangját. Sir Ector jobblétre szenderül, így Tatcher veszi fel vértjét és megnyeri a lovagi tornát. A terv működik, így a következő tornákra is ellátogat a főhősünk és bandája.

Eddig túl egyszerű lenne a történet, így jön a képbe a gyönyörű Jocelyn, aki elcsavarja William fejét, ezzel pedig egy ádáz ellenséget is kap a siker mellé. Adhemar gróf rájön William titkára, így a sztárlovag hírneve, sőt még élete is veszélybe kerül. Hogy lovaghoz méltón állja-e a sarat a 2008-ban elhunyt Heath Ledger formálta William, az kiderül szombat este, vagy vasárnap délután, az ismétlésben 16 óra 55 perces kezdettel.

Lázár Emese

A rendőrös sztorik és az izgalmas játékfilmek kedvelőinek egyaránt ajánljuk, hogy vasárnap késő este tartsák nyitva a szemüket és nézzenek, nem a pohár, hanem Brooklyn mélyére. Az Angyalok városa rendezője, Antoine Fuqua három évvel ezelőtt forgatta a Brooklyn's Finest, azaz Brooklyn mélye című krimit.

Brooklyn mélye

A történet főhősei rendőrök, akiket kilátástalan helyzetük és pokoljárásuk hoz össze a film végére. Eddie (Richard Gere) a 20 éve boldogtalan házasságban vergődő, Sal (Ethan Hawke), és az ötgyermekes Tango (Don Cheadle), a beépített zsaru úgy tűnik, teljesen más utakon járnak, néznek szembe az erőszakkal, bűnözéssel. Hogyan alakul a sorsuk, miért és hogyan sodorja össze őket a bűnös negyed? A rendőrthrillert vasárnap este 23 óra 25 perctől lehet megnézni az m1-en.

Szasza

Egy feledésbe merült, mégis szórakoztató vígjátékot ajánl vasárnap délutáni kikapcsolódásként az RTL Klub. A Vadiúj vadnyugat főcímzenéje sokáig dőlt a rádiókból, de nem csak erről ismerhetjük meg, hanem a tipikus vadnyugati kliséket eszement, modern és némileg steampunkos találmányokkal vegyítő látvány miatt is.

Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat

A filmben egy bazi nagy fémpókkal készülnek a déli államok ellencsapást mérni északra az elvesztett polgárháború után, ám James T. Westnek (Will Smith) és Artemus Gordonnak (Kevin Kline) eszében sincs ezt egykönnyen megengedni nekik. A furábbnál furább jelenetekkel kecsegtető mozit vasárnap 17 óra 20 perctől nézhetjük meg az RTL Klubon. Ha más egyébért nem is, Salma Hayek feneke miatt már megéri egy pillantást vetni rá.


címkék: tv műsorajánló

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."