Kultúra » Multimédia

Vigyázz, ha éjfélkor cseng a telefonod!

Mit kínál hétvégén a színes doboz? Horrort a javából, kalandot a furcsa doktor birodalmában, de egy új sorozatfilmet, sportot és A Dalt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

A kor
Hét nap-suttogja egy ismeretlen hang a telefonodba éjfél után.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. február 01., 18:03
0 hozzászólás. 

Izgalmas néznivaló bőséggel akad ezen a hétvégén is a televízióban. A különböző csatornák színes felhozatalból szemelgettünk szemünknek tetsző filmeket, műsorokat. 

Kakasy Botond

A film,amely 2002-ben debütált, egy japán horrorfilm remake-je. A történet egy városi legendának tűnő rejtélyes kazettáról szól. Két lány történetével indul a cselekmény, Kate a hétvégét barátaival töltötte egy faházban a hegyekben, ahol egy megátkozott videokazettát néztek meg. Az átok szerint, aki megnézi, annak megszólal a telefonja és annyit mondnak, hogy „hét nap". Azaz hét nap múlva meghal. Ez Kate-tel is így lesz, hét nap múlva rejtélyes körülmények között meghal, barátnője Becca pedig beleőrül.

a kor

Kate nagynénje, Rachelt újságíró, aki nyomozni kezd az ügyben. Ő is eljut a faházba, ahol megtalálja a kazettát, amit végül megnéz. Titokzatos és ijesztő dolgok kezdődnek, azonban Rachelt fia, Aidan és apja, Noha is megnézik a kazettát. Noha is meghal, furcsa körülmények közt.. A nyomok egy örökbefogadott, majd meggyilkolt kislányhoz vezetnek. Rachel jelenti az esetet a rendőrségen, és tisztes temetést rendez neki, hogy a szelleme megnyugodhasson. A dolgok csak látszólag jönnek helyre. Úgy mentheti meg fiát, ha lemásolja a kazettát, és megmutatja valaki másnak. Így a kör folytatódik.

A kör című filmet megnézhetjük a TV2 sugárzásában péntek éjjel 1 óra 35 perctől. Vigyázat, aki megnézi a filmet, annak megszólal a telefonja és...

Katona Zoltán

Doctor Parnassus és a képzelet birodalma - igazi filmkülönlegesség a Duna Tv-ben szombaton 21 óra 20 perckor – Terry Gilliam rendező még a Monty Python-ból lehet ismerős név, de 2009-ben készített filmje egy eléggé ellentmondásos alkotás, úgy értve, hogy egyesek rajonganak érte, mások leszólják. Különleges, nagyon érdekes képi világ tárul elénk, ha belépünk a doktor birodalmába, de ez ugyanakkor a titkok birodalma is.

dr parnassus

Nagyon sok furcsaság és összefüggés van ebben a világban, no meg ehhez járó figurák, karakterek, amiket olyan színészek alakítanak, mint Jude Law, Christopher Plummer, Johnny Depp és az azóta elhunyt Heath Ledger.

Lázár Emese

Baricz Gergőnek is lehet drukkolni, de a Keresztes Ildikó rajongói is legyenek résen szombaton este, mert rajtol A Dal. A nemzeti dalválogató verseny, amelynek győztese képviselheti Magyarországot a malmői Euróvíziós Dalfesztiválon.

keresztes ildiko

Az előválogató show-ban tíz versenyző, tíz dallal indul. Produkciójukat Rúzsa Magdi énekes, Rakonczai Viktor zeneszerző, Walkó Csaba, az Eurovíziós Dalfesztiválon tavaly Magyarországot képviselő Compact Disco énekese, Rákay Philip, az M1-M2 intendánsa, valamint Csiszár Jenő rádiós műsorvezetőből álló szakmai zsűri értékeli.

Baricz Gergő saját, Húz című szerzeményét adja elő és , amint nyilatkozta, reméli, hogy a zsűrinek és a közönségnek is tetszeni fog dala.

Az adást február 2-án, szombaton 21 óra 15 perctől lehet megnézni az M1 és a Duna World csatornán.

Bedőházi Attila-Csaba

Milyen, amikor Batmant és Robbin Hoodot keresztezik? Új sorozatot kezd az RTL Klub péntek este. A Zöld Íjász című filmsorozat kicsit olyan, mint Batman és Robin Hood ötvözése, az első részekből biztos erre lehet következtetni. Egy hajótörést szenvedett playboy öt év után tér vissza szülővárosába, de időközben jobb útra tér és bosszút esküszik.

Zold Ijasz

Azért, hogy túlélje a Purgatórium nevű sziget körülményeit kiképzi magát és egy új emberre találnak, aki mindent megtesz azért, hogy leszámoljon a korrupcióval átitatott város alvilágával. Természetesen nem a jogi utat választja, hanem azt, amit ilyenkor Batman tenne, igaz, ezt Robin Hood jelmezben, íjjal a kézben. A zöld maskarába bújt igazságosztó története pénteken 22 óra 25 perckor kezdődik.

Szasza

Az amnéziás, múltját kutató férfiről szóló filmek legismertebbje a Bourne-trilógia, de a műfajnak vannak még ékkövei. A Jean Van Hamme és William Vace belga alkotópáros XIII című képregénye ihlette kétrészes francia-kanadai filmet az RTL Klub szombaton 20 óra 30 perctől vetíti.

A XIII – Az összeesküvés alapsztorija szerint az Egyesült Államok első női elnökét egy orvlövész gyilkolja meg, az alelnököt pedig meggyőzik, hogy szervezet terrorista akcióról van szó. Három hónappal az események után egy idős pár egy sebesült ejtőernyősre bukkan: a férfi semmit sem tud múltjáról, az egyetlen nyom a nyakán levő XIII tetoválás. A férfi elkezdi kutatni személyazonosságát, ügynökök erednek a nyomába, és közben egy összeesküvés részletei is kiderülnek.

xiii-jelenet

A történet alapján egyébként egy zseniálisan kivitelezett számítógépes játék is készült XII címmel: a képregényes grafikájú akciójáték hatalmas sikert aratott, ám a történetnek csak az első részét dolgozza fel, folytatása sosem készült el.

Józsa Csongor

Nagy figyelem övezi a női kézilabda Bajnokok Liga csoportkörét. Az első fordulóban rögtön román-magyar párharcot rendeznek: az Oltchim a Ferencvárost látja vendégül. A mérkőzést vasárnap 19 órától játsszák, élőben közvetíti a Digi Sport 2.

fradi

A tenisz Davis Kupa Euró-afrikai csoportban a románok a dánokat látják vendégül a kolozsvári sportcsarnokban. A győztes a világcsoportba kerülésért a hollandokkal vívhatnak meg. A páros találkozót szombaton 15 órától, az egyéni csatározásokat vasárnap 13 órától rendezik. A meccseket a TVR2 élőben közvetíti.


címkék: filmajánló

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."