Sport » Egyéb sport

A dobogóért küzd az SzKC és az SK is

Döntő fontosságú találkozókat vív a Székelyudvarhely SK és a Székelyudvarhelyi KC is. Előbbi hazai, utóbbi idegenben szerepel, mindkét helyen az élmezőnyben maradás a cél.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Kezi_2011_12/szkc_bako_2011_okt12
Kezi_2011_12/szkc_bako_2011_okt12
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. március 09., 17:20
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhely SK egyhetes szünet után – a bajnokságból kiállt Chiajnával lett volna meccsük – ebben az évben először játszik hazai környezetben hivatalos találkozót. Vasárnap 18 órától a sportcsarnokban látják vendégül a tavalyi döntős Galaci Unitedet. A Duna-partiak jelenleg a harmadikok a teremlabdarúgó 1. Ligában, két ponttal előzik meg a Jakab Zoltán által irányított gárdát.

Futsal_2011_12/sk_kezdi_2011_nov27

Egy esetleges hazai diadal tehát azt jelentené, hogy az SK megelőzné az ezüstérmest. Nyílt harcra van kilátás, ahol a hazaiak bíznak a közönség buzdításában is. A bronzérmes nem számíthat Mihály Zoltán játékára, aki a legutóbbi meccsen háromfordulós eltiltást kapott reklamálásért.

A férfi kézilabda Nemzeti Ligában a Székelyudvarhelyi KC a Bákói Ştiinţához látogat. A szombaton 16 órától kezdődő összecsapás mindkét gárdának eléggé fontos: a hazaiak megerősítenék a második, a vendégek pedig folytatnák a csatározást a harmadik helyért. A két gárda jól ismeri egymást, hiszen mindketten 2007-ben jutottak fel az élvonalba, azóta a bajnoki összecsapásokon kívül több felkészülési jellegű, barátságos meccsen is megmérkőztek.

Kezi_2011_12/szkc_caras_2012_febr8

Az edző, Vlad Caba nem számíthat Orbán Levente és Varó Lajos játékára, mindketten egészségügyi problémákkal küszködnek, valamint az idegenlégiós-szabályzat miatt még egy kézilabdázót nem nevezhet az összecsapásra.

A páhracot a Digi Sport 3 élőben közvetíti.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."