Sport » Egyéb sport

Ifiben is remek az SzKC

Fantasztikus eredményt könyvelhetett el a Székelyudvarhelyi KC utánpótlás-nevelése. Ifjúsági 3-as korcsoportban harmadikok lettek egy rangos nemzetközi tornán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Kezi
Kezi
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. április 11., 15:13
0 hozzászólás. 

A Kuti László és Stefán András által irányított gárda – miután az országos bajnokság csoportküzdelmeit százszázalékosan nyerte – az elmúlt hétvégén Alsóörsre volt hivatalos az MKB Veszprém meghívására. Az ifjúsági 3-as bajnokság elődöntőjére készülő gárda német, olasz, felvidéki és magyarországi együttesekkel küzdött meg a Balaton Kupával díjazott megmérettetésen.

Kezi

Az Székelyudvarhelyi KC fiataljai jól teljesítettek már a csoportban: két győztes találkozót, két szoros vereséget jegyeztek, így továbbléptek (17–12 a német Oberfrankennel, 13–14 a német Spessart Odenwalddal. 16–17 az MKB Dózsa Veszprémmel, illetve 21–11 a német SV Eichenauerrel).

A folytatásban 19–14-re múlták felül az olasz Pallamano Savenát, majd az MKB Veszprém kézilabda akadémia – tele idegenlégiósokkal – gárdájától, az Alsóörstől kaptak ki 24–12-re. A kisdöntőben kiélezett csatában, 11–11-es rendes játékidőt követően hetesekkel verték a Odenwaldot. Ezzel a bronzérmet szállították haza.

Ezen szereplés óriási löketet adhat a május elején sorra kerülő országos elődöntőben a fiúknak.

Egy vereség, egy győzelem

Kedden és szerdán két felkészítő jellegű, barátságos mérkőzést játszott hazai környezetben a Székelyudvarhelyi KC. A Nemzeti Liga április 20-ai folytatására készülő együttes a CSU Suceavát látta vendégül. A Vlad Caba által irányított csapat az első nap 32–31-re kapott ki, majd 35–33 arányban nyert.
Legközelebb a pontvadászatban a Szatmárnémeti VSK utazik a sportcsarnokba.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."