Sport » Foci

Foci-vb: francia-német negyeddöntő lesz

Zajlik a kieséses szakasz, klasszikus párharc lesz a elődöntőbe jutásért. A franciák és a németek – nehezen bár – de továbbjutottak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

schurrle1
Schürrle törte meg a jeget. Fotók: fifa.com / Getty Images
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. július 01., 11:50
0 hozzászólás. 

Hétfőn este 7 órától a Franciaország-Nigéria párharc zajlott a nyolc közé jutásért. Nigéria nagyon szívósan védekezett, de a franciák a végére feltörték a védelmet. A 79. percben az afrikaiak kapusa hibázott egy szögletnél és Pogba fejjel szerzett vezetést. A kegyelemdöfés a ráadáspercekben jött, szintén egy szöglet után, a nigériaiak csapatkapitánya, Yobo sodorta a labdát a saját kapujába, öngól volt, ezzel 2-0-ra nyert Franciaország.

pogba1

Németország nagyon kemény csatát vívott késő este Algériával, az észak-afrikaiak hosszabbításra mentették a találkozót, gól nem esett. De alighogy megkezdődött a hosszabbítás, André Schürrle remekül húzta be sarokkal a labdát. A 120. percben Mesut Özil 2-0-ra növelte a németek előnyét, ám Algéria is betalált az utolsó másodpercekben Djabou révén, így 2-1 lett a végeredmény. Franciaország Németországgal játszik majd a negyeddöntőben.

ozil1

Portálunk, valamint a Príma Rádió rendszeres közös meccsnézést tart esténként a Szentimre utcai G. Music Pubban, ahol a Magyar Televízió 1-es csatornáján lehet figyelni az eseményeket.

A ma esti meccsekről is élő közvetítéssel jelentkezik az Uh.ro a pubból, 19 órától Argentína Svájccal játszik, 23 órától pedig Belgium és az Egyesült Államok mérkőzik a legjobb nyolc közé jutásért. A két továbbjutó egymás ellen játszik majd a negyeddöntőben a hét végén.

A mérkőzések előtt helyszíni tippversenyt tartunk a G. Music Pubban, a pontos eredmény eltalálásával söröket lehet nyerni. A szelvényeket a mérkőzés kezdési időpontja előtt kell kitölteni és leadni. Ugyanakkor az uh.ro-n is zajlik a tippverseny, a megszokott keretek között, nyereményekkel: a Sarki Adidas támogatásával értékes díjakat lehet majd nyerni a világbajnokság után, illetve a G. Music Pub jóvoltából egy 50 lejes vásárlási utalványhoz is hozzá lehet majd jutni.

Szurkolj velünk, élvezzük együtt a brazíliai foci vb-t!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."