Sport » Foci

Az albán csajok nem búslakodnak (videók, mémek)

Nézd meg, Jennifer Aniston miben jobb a románoknál. Arra is magyarázatot találsz, miért kapott kettőt Albánia.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

albanlanyok
Albán lányok
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. június 16., 14:20
0 hozzászólás. 

Az összefoglalónkat Cristiano Ronaldo kisfiával való beszélgetésével kell kezdenünk. Igaz, a feliratozott gyöngyszem már bejárta a közösségi portálokat, de úgy érezzük, itt a helye.

A csoportkör második fordulója kezdődött el szerdán az EB-n. A délutáni meccsen az oroszok és szlovákok mérték méregfogukat, a szlovákok a szünetig két góllal is el tudtak lépni. Jöttek is Putyinos mémek: „Kiejtetek az Európa-bajnokságról? Nincs gáz" – adták a szavakat az orosz államfő szájába. A második találatot Marek Hamsik jegyezte és joggal iratkozott fel a kontinensviadal gólszépségversenyére. Íme:

Az oroszok a második félidőben csak szépíteni tudtak, ezért huligánjaiknak megint volt okuk a rendbontásra. Az oroszok Lille, az angolok Lens városában játszanak a fordulóban, és mivel a két város csupán harminc kilométerre fekszik egymástól, sok angol szurkoló Lilleben vett ki szobát, hogy revansot vehessen a marseille-i verekedésekért.

A Románia és Svájc közötti mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött, a románok ismét büntetővel jutottak előnyhöz. Eddig minden góljukat tizenegyesből szerezték, majd a svájciak „bestiebereltek" egy labdát.

romananiston

Az utolsó párcharc Albánia találkozása volt a házigazda franciákkal. A gallokkörbelőtték Berisha kapujátés már nagyon úgy nézett ki, nem tudják kiharcolni a győzelmet, de végül a csereként belló Griezmann góllal köszönte meg a szövetségi kapitány bizalmát. Ezután meg jött Dimitri Payet, és ahogy tőle megszoktuk, a hajrában még eggyel megtoldta a francia előnyt. A Trollfoci megfejtette nekünk, miért kapott két gólt Albánia.

alabania

Érdekesség, hogy a támadó eddig ötször volt eredményes a francia válogatottban, ebből négyszer a 89. perc után talált be. Ma újabb három mérkőzéssel folytatódik a torna.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."