Sport » Kézilabda

Tesztelte erejét az SzKC

Két mérkőzést megnyert, egyet kikapott a férfi kézilabda Nemzeti Liga rajtjára készülő Székelyudvarhelyi KC.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szekelyudvarhelyi kc
A házigazdáktól szenvedtek vereséget.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. augusztus 13., 16:36
0 hozzászólás. 

A tavalyi bronzérmes első felkészülési tornáján szerepelt az elmúlt hét végén. A Bákó Kupával díjazott eseményen Vlad Caba vezetőedző 14 kézilabdázót – 3 kapust, 11 mezőnyjátékost – tesztelt. Sokat kísérletezgetett, mindenkinek megadta a játéklehetőséget. Egészségügyi okok miatt hiányzott a keretből Varó, Orbán L., Szász, Mihalcea és Rusia.

Nem volt kérdéses a hatcsapatos torna csoportmeccsein a győztes kiléte: az SzKC simán nyert a másodosztályos CSM Bákó és a Dinamo Municipallal szemben. A döntőben a házigazda Ştiinţa Bákó ellen jól tartotta magát az első félidőben. A szünet után aztán több hibát követett el a székelyudvarhelyi gárda, így a második helyen zárt.

A Székelyudvarhelyi KC legközelebb jövő hétvégén erős nemzetközi tornára hivatalos Tatabányára, ahol a házigazdák mellett az MKB Veszprém, valamint a dán Bjerringbo-Silkeborg lesznek az ellenfelei.

Bákó Kupa, az SzKC eredményei, gólszerzői

45–31 (23–16) a CSM Bákóval (Dinescu 8, Johannson, Tálas 7-7, Irakli, Florea 5-5, Kuzmanoszki 4, Ferenczi 3, Lazăr, Adomnicăi 2-2, Câmpan, Komporály 1-1)

35–30 (18–15) a Dinamo Municipallal (Florea 7, Dinescu 6, Ferenczi 5, Tálas, Kuzmanoszki 4-4, Komporály, Adomnicăi, Câmpan 2-2, Johannson, Lazăr, Irakli 1-1)

28–33 (16–19) a Ştiinţa Bákóval (Kuzmanoszki 7, Florea 6, Tálas 5, Ferenczi, Adomnicăi 3-3, Irakli 2, Câmpan, Johannson 1-1).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."