Sport » Kézilabda

Elváltak Butenko és az SzKC útjai

A két fél közös megegyezéssel bontott szerződést. A nyári szünetben érkezett moldáv kézilabdázó nem vált be.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

butenko maxim, szkc
Butenko csupán fél szezont töltött Udvarhelyen.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. december 19., 16:24
2 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi Kézilabda Club vezetősége, elemezve a csapat Nemzeti Ligában, valamint EHF Kupában nyújtott teljesítményét, megállapította, hogy Maxim Butenko nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nem felel meg a csapat követelményeinek a dobogós helyért folytatott küzdelemben.

A klub által megtett pénzügyi és adminisztratív intézkedések ellenére a játékos nem tudta azt a többletet nyújtani, amire szüksége van a csapatnak és amely egy idegen országból érkezett játékostól elvárható.

Következésképpen, a Székelyudvarhelyi Kézilabda Club vezetősége, mindkét szerződő fél beleegyezésével, 2012 december 15-től felbontotta Maxim Butenko játékos szerződését – áll a Nemzeti Liga második helyén álló csapat hivatalos honlapján.

A moldáv születésű átlövő kevés meccsen szerepelt, összesen 13-szor volt eredményes. Nem rég kézsérülést szenvedett, így nem tudott a csapat rendelkezésére állni.

A Székelyudvarhelyi KC az őszi idény utolsó meccsét december 20-án, csütörtökön 19 óra 30 perctől játssza a Pandurii Tg. Jiu otthonában.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
mzolee
2012-12-19 18:57:18
Persze h nem valt be, hisz nem is igazan hagytak jatszani....az szkc is kicsit rmdsz-esen jatszik, levettek a honlapjukrol a mini forumot is...no comment
avatar
szzsolt
2012-12-20 09:07:31
Hat persze, hogy nem valik be mert jatek lehetoseget nem kapott...Adomnicai-nek nem harom honapot adtak, hanem harom szezont, hogy valahogy megtalalja onmagat...most mar csak Dinescut maradt a harom atlovobol, de hat ha tovabbra is a kispadon ulteti Caba mester, akkor o is meglesz.....summa sumarum, most mar lassan egy edzo csere is beleferne.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."