Sport » Kézilabda

Győzött az SzKC, megvan a negyedik hely

Két ellentétes félidő után magabiztos győzelmet aratott a Székelyudvarhelyi KC a Pandurii Tg. Jiu felett, így a negyedik helyet csípte el.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc3
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. május 21., 20:38
0 hozzászólás. 

Nem indult jól a meccs a Szabó – Mihalcea, Majnov, Kuzmanoszki, Feuctmann, Onyejekwe, Tálas (játszottak még Ciobanu, Orbán – Sipos, Ferenczi, Irimescu, Blecsics, Komporály, Vlad, Szász) kezdőhetes számára, hiszen a vemdégek nagyon ambíciózusan kezdtek, és az első félidőt aránylag simán meg is nyerték.

Habár a hetedik percben még egyenlő volt (Sipos igen szemfülesen lopott labdát, és mattolta a különben nagyon jól védő Șelarut), a pandúrok egy-két góllal vezettek végig, a tizedik percben Ciobanu jött be Szabó helyére, de neki se ment jól az első játékrészben.

szkc1

Két gól volt oda, mindenki fogta a fejét, mert a játék sem az volt, amire a közönség számított. Kapkodva, rosszul játszott az SzKC, sok volt a hiba, Dinescut egyszerűen nem tudtuk tartani, mind az öt távoli lövése bement.

szkc4

Fordulás után azonban a kezdeti bizonytalankodás után rá sem lehetett ismerni a két csapatra, főleg az SzKC-ra – legalábbis ahhoz képest, amit az első félidőben láttunk. Miután Mihalcea egy hetest és egy ziccert is kihagyott, az első félidőben is sokat játszó Kuzmanoszkinak, illetve a csereként beállt Komporálynak és a látványos gólokat szerző Tálasnak köszönhetően megfordult az állás.

A 36. percben egyenlítettünk, majd a vezetést is átvettük, innentől kezdve nem volt meg- és leállás.

szkc5

A vendégek majdnem tíz percig egyetlen gólt sem dobtak, utána is mindössze hatot. Az SzKC-t pedig hajtotta a közönség, a fiúk egymás után szerezték az újabb gólokat, a 47. percben egy újabb Tálas-találattal már hat volt ide.

Ciobanu hetest is fogott az utolsó percekben, négy-öt gólos vezetésnél pedig minden nevezett játékos lehetőséget kapott, általában éltek is vele - a közönség sorban minden játékos nevét elskandálta. A vége hétgólos győzelem lett, ezzel az SzKC megszerezte a negyedik helyet, így jövőre is nemzetközi kupában indulhat.


Nemzeti Liga, rájátszás, 4-6. helyért, 5. forduló


Székelyudvarhelyi KC–Pandurii Tg. Jiu 28–21 (13–15)

Gólszerzők: Mihalcea 7 (egyet hetesből), Tálas 6, Majnov 5 (3), Feuchtmann 3, Kuzmanoszki 3, Komporály 2, Sipos 1, Irimescu 1, illetve Asoltanei 7 (egyet hetesből), Dinescu 5, Apolzan 3, Ilieș 2, Acatrinei 2, Dragnea 1, Mledenciu 1 (hetesből).

Hetesek: 5/4, illetve 3/2.

Kiállítások: 10–4 perc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."