Sport » Kézilabda

Rusia visszatér, Caba hosszabbított

Újra a Székelyudvarhelyi KC játékosa lesz Vlademir Rusia, Vlad Caba pedig két évvel meghosszabbította szerződését.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

vlad caba5
Caba 2010 óta van Udvarhelyen. Fotó: Dragoș Asaftei / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. június 02., 13:28
0 hozzászólás. 

Újult erővel vág neki a felkészülésnek július közepétől a Székelyudvarhelyi KC, Vlad Caba edzőnek a klub hétfői közlése szerint két évvel meghosszabbították a szerződését. Ezt megelőzően, múlt héten leigazolta a Bákói Științától a grúz Vladimer Rusiát.

A grúz átlövő 2009. és 2013. között négy idényt töltött a Székelyudvarhelyi KC-nál. A 31 éves sportoló egy plusz egy éves szerződést kötött az udvarhelyi csapattal. Vlad Caba szrződéshosszabítását hétfőn jelentette be a klub.

szkc-beskitas-3265- Vladimer Rusia visszaérkezésének bejelentése után véglegesnek tekinthető a csapat, valószínűleg nem lesz új érkező. Ha nagyon górcső alá vesszük a dolgokat, akkor egy mezőnyjátékos, valamint egy kapus kivételével nincs új kézilabdázó, hanem olyanok jöttek, akik már régebb itt szerepeltek. Az összeszokottság, a csapategység, az összhang volt a fő szempontunk a keret kialakításánál – nyilatkozta a csapat honlapján Vlad Caba.

A csapatból szerződést hosszabbított még Goran Kuzmanoszki, Ferenczi Botond, Tálas Huba, Chike Onyejekwe, Sipos Adrián, Orbán Szilárd és Mihalcea Andrei, illetve újra az SzKC-hoz írt alá Orbán Levente is, mindannyian plusz egy évre kötelezték el magukat. Az SzKC szerződtette a macedón Mitko Sztojlov jobbátlövőt, illetve a grúz Shota Tevzadze kapust.

Habár még a klub hivatalosan nem jelentette be, a csapattól minden bizonnyal távozik Damjan Blecsics, Gheorghe Irimescu, Vlad Vlăduț és Alin Câmpan is. Ciobanu Ionuț és Erwin Feuchtmann-Perez a Facebook-on köszönt el a csapattól és a szurkolóktól. A román nemzetiségű játékosok valószínűleg a hazai bajnokság csapataiba igazolnak majd, tehát ellenfélként visszatérhetnek Udvarhelyre.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."