Sport » Kézilabda

Pénteken újra zúg a Hajrá, Udvarhely!

Hazai pályán is megkezdi szereplését az SzKC pénteken, az új bérleteket a meccs előtt lehet átvenni a sportcsarnok jegypénztáránál.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc5
Fotó: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. szeptember 10., 12:33
0 hozzászólás. 

A Pandurii Tg. Jiu elleni bajnoki mérkőzés pénteken 18 órától kezdődik a sportcsarnokban, ám ajánlatos hamarabb a helyszínre menni, például a bérletekért.

A Vlad Caba vezetőedző által irányított csapat mind a tizenhét tagja egészséges, a bajnokin újra láthatjuk a régi-új szerzemény Vladimer Rusiát és Orbán Leventét, valamint az új idegenlégiósokat, a grúz Shota Tevzadzét és a macedón Mitko Sztojlovot. A kispadon minden bizonnyal helyet kap a csapat két legifjabb tagja, Nagy Andrei és Kónya Hunor közül az egyik (16 játékost lehet nevezni egy meccsre).

A csapat célkitűzése hasonló a tavalyihoz: a dobogóra kerülés, illetve a nemzetközi kupaszereplés kivívása. Az idei bajnokságban már történtek meglepetések (pl. a játékosállományában meggyengült címvédő Konstanca az első fordulóban kikapott az újonc Călărași-tól) és még lesznek.

A lebonyolítási rend változott, a tizenhárom csapatból az első nyolc jut a rájátszásba, ahol az első helyezett a nyolcadikat, a második a hetediket, a harmadik a hatodikat és a negyedik az ötödiket kapja ellenfélkánt, a párharcok két nyert meccsig mennek, az alapszakaszban jobb helyezést elért együttes játszhat két találkozót hazai környezetben.

A Tg. Jiu-i Panduriival két előkészítő meccset játszottunk, egyiket megnyertük, a másikat elveszítettük. A pandúrok az első fordulóban Tordán kaptak ki 27-26-ra, majd a másodikban attól a Vaslui-tól szenvedtek vereséget hazai pályán 27-25-ra, amit az SzKC az első fordulóban 28-24-re legyőzött.

A Tg. Jiu elleni találkozót a bukaresti Barbu Ionuț - Manafu Adrian kettős vezeti majd.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."