Sport » Kézilabda

Lesöpörte másodosztályú ellenfelét az SzKC

A legjobb nyolc között van a Román Kupában az SzKC, nagyon megverte a Kolozsvári Universitateát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Nem volt ellenfél Kolzosvár az SzKC-nak, örülhettünk a végén. Fotó: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. december 09., 21:15
0 hozzászólás. 

A kolozsvári Horia Demian sportcsarnokban a Tevzadze – Mihalcea, Majnov, Sipos, Kumzanoszki, Ramba, Onyejekwe hatos kezdett, de a meccs folyamán még Orbán Szilárd, Tálas, Ferenczi, Orbán Levente, Komporály, Kónya, Szász és Sztojlov is lehetőséget kapott Sipos Lóránt másodedzőtől, Vlad Caba ugyanis magyarországi edzőképzésen tartózkodik.

Az első percektől gyakorlatilag csak egy csapat volt a pályán, a KC esélyt sem adott egykor szebb napokat is megért ellenfelének (náluk játszik Vlad Vlăduț, aki tavalyi idényben még az SzKC játékosa volt), a 12. percben már tíz gólnál járt az udvarhelyi gárda, a kolozsváriak mindössze háromszor találtak be.

Kategorikus, kilenc gólos előnnyel ment pihenni az udvarhelyi csapat, a második félidő pedig azokról a játékosokról szólt, akik a bajnokságban nem kapnak annyi lehetőséget, Kónya Hunor, Komporály Attila, Orbán Levente és Ferenczi Botond dobták a gólok többségét, a kapuban a fiatalabbik Orbán remekelt, mindössze egy gólt kapott az utolsó húsz percben. A meccs végére huszonhárom gólos különbség alakult ki a két csapat között, jól látszott, hogy nincs egy kategóriában a két klub.

A következő kör párosítását egyelőre ismeretlen időpontban sorsolni fogják, habár a szövetség előzetesen úgy írta ki a Román Kupát, hogy a továbbjutókat is párosította – így az SzKC a Vaslui-jal játszott volna (ami egy verhető ellenfél, lévén, hogy a bajnokságban oda-vissza legyőztük őket), de erre az országra jellemző, hogy menetközben változtatnak az előre megbeszélteken.

Román Kupa, nyolcaddöntő

Kolozsvári Universitatea–Székelyudvarhelyi KC 21–44 (13–22)

Az udvarhelyi gólszerzők: Komporály 6, Onyejekwe 5, Kuzmanoszki 4, Ferenczi 4, Kónya 4, Tálas 3, Majnov 3, Sipos 3, Szász 3, Orbán Levente 3, Sztojlov 3, Mihalcea 2, Ramba 1.

Kiállítások: 6, illetve 4 perc

Hetesek: 2/1, illetve 0/0



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."