Sport » Kézilabda

A Dinamoval jön Udvarhelyre a régi edzőnk

Ismét a Dinamo kézilabdacsapatának edzője lett Constantin Ștefan. A bukaresti csapattal március végén játszik az SzKC-nál.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

stefanconstantin
Nem lilában, hanem piros-fehérben jön az SzKC-hoz. Fotó: Prosport
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 03., 15:34
0 hozzászólás. 

Hétfő óta ismét Constantin Ștefan a Bukaresti Dinamo férfi kézilabdacsapatának edzője – a szakember aznap este tartotta első edzését a piros-fehér csapatnak. Az eddigi vezetőedző Ion Mocanu technikai igazgató lett, Ionel Ene pedig továbbra is a Dinamo másodedzője marad – közölték a fővárosi klub honlapján. Constantin Ștefan aznap a bukaresti sajtónak elmondta, hogy bajnokságot nyerni jött vissza a fővárosba.

Ștefan játékosként is több évet töltött a Dinamo együttesénél, edzőként pedig 2005-ben bajnokságot nyert a csapattal. 2007 nyarán nevezték ki a Székelyudvarhelyi KC élére, ő volt a Nemzeti Ligába feljutott SzKC első edzője, egészen 2010 januárjáig maradt Udvarhelyen. Akkor váltotta a kispadon az a Vlad Caba, aki ma is az SzKC szakvezetője.

Constantin Ștefan azóta a Kolozsvári Universitatea, a Konstancai HCM, illetve a Temesvári Poli edzője volt. A temesvári klubbal két héttel ezelőtt közös megegyezéssel szerződést bontott, így már a Székelyudvarhelyen lejátszott meccsen Pero Milosevic vezette a vereséget szenvedő lilákat.

A Dinamo ősszel simán legyőzte az SzKC-t, a szövetség honlapja szerint egyelőre március 21-re van beütemezve az SzKC-Dinamo meccs. Az udvarhelyiek azon a hétvégén Challenge Kupa negyeddöntő-visszavágót játszanak idehaza az ukrán ZTR Zaporizzsjával, így minden bizonnyal a jelzett dátum után fogják lejátszani az alapszakasz-mérkőzést. A Dinamo a táblázat ötödik helyén áll, hat ponttal lemaradva az éllovas SzKC-tól.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."