Sport » Kézilabda

Döntőbe jutottak az ifjúsági kézilabdázók

A hatcsapatos, hazai pályán játszott elődöntőn második lett az ISK-KC, így ott lesz a döntőben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

ifi1escsapat
Együtt örülhetett a csapat a végén
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. április 20., 10:18
0 hozzászólás. 

Győzelemmel kezdte és győzelemmel zárta az országos férfi ifjúsági 1-es kézilabda bajnokság elődöntőjét hazai pályán a Székelyudvarhekyi ISK-KC. Egy meccset elveszített, a többit megnyerte. Kezdésnek Gyulafehérvár nem bizonyult nagy falatnak, 43-28-ra győztek az udvarhelyi fiúk, de a második ellenfél, a Tordai Potaissa már az volt: a vendégek 34-27-re győztek a sportcsarnokban.

A sorsdöntő összecsapást, a Moreni sportiskola együttese elleni pénteki meccset tizenegy góllal, 41-30-ra nyerte meg az ISK. A Sipos Lóránt által vezetett (Sipos csak az első mérkőzésen volt a kispadon, mert az SzKC másodedzőjeként Lisszabonba utazott) együttes irányítását Mester Zsolt másodedző vette át a torna utolsó mérkőzéseire, a hétvégi meccsek már a Bányai János Műszaki kollégium sporttermében voltak.

Ezek közül csak az utolsó bizonyult nehéznek, szombaton Medgidiát 42-26-ra verték meg, de a vasárnapi meccsen is az udvarhelyiek bizonyultak jobbnak: a Jászvásári sportiskola csapatát 36-34-re győzték le, így az elődöntő torna második helyén végzett a csapat és bejutott az ország legjobb nyolc együttese közé. Az országos döntő május 13. és 17. között lesz egyelőre ismeretlen helyszínen.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."