Sport » Kézilabda

Egy pontot szerzett az SzKC Resicabányán

Nagyot harcolt az SzKC Resicabányán, de egy ponttal kellett beérnie.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

resica udvarhely
Markez 11 gólt szerzett Resicán. Fotó: szkc.ro / archív
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. február 20., 20:26
0 hozzászólás. 

A férfi kézilabda Nemzeti Liga 21-ik fordulójában a Resicabányai HC Adrian Petrea otthonában lépett pályára szombaton a Székelyudvarhelyi KC. Zsinórban a tizedik győzelmét ünnepelhette volna az udvarhelyi alakulat  ez nem sokon múlott ez.

Nem kezdett jól az udvarhelyi csapat, a találkozó első perceiben már ötgólos hátrányba került. Vlad Caba 8-2-es hazai vezetésnél hívta le együttesét, hogy rendet tegyen a játékosok fejében  az időkérés hasznos volt, mert a 15. percben 8-7-re jött fel együttese. Markez kapta el a fonalat, sorra lőtte a gólokat. A 28. percben s sérüléséből felépült Tálas találatával egyenlített az SzKC, de a vezetést nem tudta megszerezni. A félidőben 13-12 állt az eredményjelzőn.

A második játékrészt az SzKC indította jobban, öt perccel a kezdéds után Tálas újabb találata már a vendégek vezetését jelentette. Az igazi harc ekkor kezdődött. Többször is emberhátrányba került az udvarhelyi együttes, kétszer is négy mezőnyjátékossal kellett felvegyék a versenyt hat hazai játékos ellen. A találkozón összesen 20 percet kellett az udvarhelyieknek emberhátrányban játszaniuk, a hazaiak ezt 10 perccel úszták meg. Ennek ellenére végig tartotta egy-két gólos előnyét a KC. Jokanovic ezúttal is hozta jó formáját, Markez pedig megállíthatalan volt, tizenegyszer volt eredményes a találozón.

Egy perccel a találkozó vége előtt, 25-24-es udvarhelyi vezetésnél kettős emberhátrányba került az SzKC. A hazaiak hétméteresből egyenlítettek úgy tűnt, hogy ezzel elúszik a három pont, de Oljeski ismét előnyhöz juttatta együttesét. Pár másodperc volt még hátra a találkozóból, a hazaiak támadtak, az udvarhelyiek négyen védekeztek. Az utolsó pillanatban dobott gólt a hazai együttes, de úgy, hogy a dobó játékos a félkörre lépett ennek ellenére a játékvezetők érvényesítették a találatot. Nem volt már idő az SzKC-nak újabb támadásra, döntetlennel és egy kis kakaskodással ért véget a találkozó.

Az SzKC legközelebb szerdán lép pályára. A Nemzeti Liga 22. fordulójában szerdán 18 órakor a listavezető Bukaresti Dinamo látogat a városi sportcsarnokba.

Román férfi kézilabda, Nemzeti Liga, 21. forduló

Resicabányai HC Adrian PetreaSzékelyudvarhelyi KC 2626 (1312)
Az SzKC gólszerzői: Markez 11, Ojleski, Tálas 4-4, Rusia, Onyejekwe, Mihalcea 2-2, Sipos 1.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."