Sport » Kézilabda

Spanyol és francia földön születnek az SZKC góljai

A csapat Spanyolországban, két idegenlégiósa pedig Franciaországban dobja a labdát. Egy meccset vesztett az SZKC, kettő még jön.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

baranauvb
Baranau (24-es mezben) a szlovén Bombac mellett viszi el a labdát a vb-n
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. január 19., 13:07
0 hozzászólás. 

A spanyolországi Zaragozában edzőtáborozik a Székelyudvarhelyi KC kézilabdacsapata múlt szombat óta, nemcsak erőnléti, hanem labdás edzések is vannak a programban, sőt az első felkészülési mérkőzést is lejátszotta szerdán este a csapat.

Nagyon intenzív, kemény edzéseken vesz részt az együttes, de a szerda esti mérkőzés is ilyen volt: a Zaragozától 200 kilométerre levő Pamplonában az EHF Kupában szereplő Helvetia Anaitasuna volt a Székelyudvarhelyi KC ellenfele: a spanyolok 16–14-es első félidő után öt góllal, 32–27-re győztek. Az udvarhelyiek góljait Markez (7), Komogorov (4), Ghiță és Onyejekwe (3-3), Balázs, Fekete, Tálas, Kuzmanoski és Csog (2-2) szerezték.

szkczaragoza

Ezen a meccsen lábsérülés miatt nem játszhatott Mihalcea Andrei, Szász András pedig idehaza lábadozik térdsérüléséből. Az SZKC február elsején, szerdán a Konstancai Dél-Dobrudzsa vendégeként Román Kupa-negyeddöntőt játszik, február első hétvégéjén pedig a Szatmárnémeti VSK-hoz utazik lejátszani idei első bajnoki mérkőzését.

Az SZKC-ból két játékos a Franciaországban zajló kézilabda-világbajnokságon vesz részt, Maksim Baranau a fehérorosz, Goce Ojleski pedig a macedón válogatott tagjaként – nem alapemberek, de epizódszereplőként néhány gólt már szereztek a vébén.

A magyarokkal egy csoportban levő fehéroroszok eddig három meccset elveszítettek (28-32 Chilével, 25-31 Horvátországgal, 25-13 Németországgal), egyet megnyertek (29-26 Szaúd-Arábiával), pénteken este Magyarországgal játszanak. Baranau a szaúdiaknak és a németeknek 2-2 gólt dobott, a másik két meccsen nem talált be.

A Kiril Lazarov nevével fémjelzett Macedónia eddig két meccset nyert (Tunézia ellen 34-30-ra, Angola ellen 31-22-re), kétszer pedig kikapott (Szlovéniától 29-22-re, Spanyolországtól pedig 29-25-re), Ojleski Angola és Szlovénia ellen szerezte az eddigi két találatát.

A macedónok csütörtökön este Izlanddal, a fehéroroszok pedig pénteken este Magyarországgal találkoznak – akkor, amikor az SZKC a franciaországi Noain-ban a francia másodosztályban szereplő Billére-vel, illetve pénteken a spanyol Huescával játszik barátságos meccset.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."