Sport » Kézilabda

Belecsap a levesbe az SzKC

Másfél hét alatt kétszer is összecsap Konstancával, ugyanakkor nagyon sokat utazik az SzKC.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc konstanca5
Dalibor Cutura (17-es mezben) várhatóan sok gondot okoz majd az SzKC védelmének. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. január 31., 11:55
0 hozzászólás. 

A pénteki felkészítő mérkőzés után ezen a héten már élesben játszik az SzKC. A Fogarasi CSM elleni bajnokit kerek eredménnyel, 40-30-ra nyerte meg a csapat, a legtöbb gólt, nyolcat Mitar Markez szerzett.

Február első napján délután öt órakor a Román Kupa negyeddöntőjében Konstancán lép pályára az együttes, a mérkőzést a Digi és a Dolce Sport élőben közvetíti. A meccsen egy bukaresti játékvezetői kettős, a Romeo Ștefan-Bogdan Stark duó fújja a sípot. Nem lesz könnyű meccs, hiszen legutóbb is ez a gárda verte ki a kupából az SzKC-t s ősszel a bajnokságban is hazai győzelem született a tengerparton.

Idős, tapasztalt, minden hájjal megkent kézilabdázókból áll a Konstanca jelenlegi csapata, az eddigi meccsek képe alapján nagyon nehéz ellenük játszani, mert ha nem megy a játék, akkor minden más eszközt bevetnek. Bár az említett játékvezetői kettős nem nagyon szokott felülni az ilyen kísérleteknek.

Az SzKC-ból Mihalcea Andrei játéka kérdéses, mert hetek óta lábsérüléssel bajlódik. Goce Ojleski és Maksim Baranau visszajöttek a vb-ről, ott vannak a keretben, ahogy a sérüléséből felépült Szász András is. 

A kupa negyeddöntőiből két meccset már kedden lejátszanak, 18 órától Torda Temesvárt, 20 órától a Dunărea Călărași a Bukaresti CSM-t fogadja. A Konstanca-SzKC összecsapás után, szerdán este háromnegyed héttől a Dinamo a Steauát fogadja – ezeket a mérkőzéseket is közvetíti a Digi és a Dolce Sport televízió.

Szombaton már az első bajnokija is lezajlik a KC-nak, hiszen 17 órától a Szatmárnémeti VSK otthonában kézilabdázik az együttes – a televízió által nem közvetített meccs elvileg a könnyebb kategóriába tartozik, de azt azért ne felejtsük el, hogy a csapat az ország egyik végéből a másikba utazik majd a szerdai meccset követően.

Az idei első hazai bajnokinak még nincsen meg a pontos időpontja – elméletileg a február 11-12-i hétvégén kellene lejátszani a Konstanca elleni itthoni bajnokit, de ennek az időpontját egy esetleges televíziós közvetítés is befolyásolhatja.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."