Sport » Kézilabda

Pont nélkül jött haza az SzKC Nagybányáról

Idegenben továbbra sem megy az SzKC-nak, az újonc Nagybánya otthonában semmi nem jött össze.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

minaurszkc
Képernyőfotó (youtube)
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. október 01., 16:34
0 hozzászólás. 

Némi meglepetésre a három pont Nagybányán maradt, habár az SzKC három góllal is vezetett az újonc otthonában. Ez volt a második veresége idén a Dukic-gárdának, sajnos saját maga helyzetét nehezítette meg az együttes.

Krivokapic volt az egyetlen balkezes lövőnk (Golubovic még egyáltalán nem térhet vissza, Ghiță is sérült), mellette Baranau kitett magáért, ő dobta a legtöbb gólunkat, de összességében elmondható, hogy ezt a meccset nem a Minaur nyerte meg, hanem az SzKC veszítette el. Vagy fogalmazhatnánk úgy is, hogy a Minaur nem játszott jól, de sajnos az SzKC még annyira sem. A Steaua és a Fogaras elleni győzelmekkor azt írtuk, hogy jól megy a csapatnak, most viszont idekívánkozik, hogy egyelőre nem állt össze a csapat játéka.

Az első félidő amúgy nem volt rossz, de jó sem, a vezetés az SzKC-nél volt, a másodikban azonban megfordult a kocka, a hazaiak kihasználták a gyengeségeinket, átvették a vezetést és megőrizték előnyüket. A mérkőzést meg lehet nézni alább – a felvétel, a hang nem minőségi, de arra mindenképpen jó, hogy az SzKC játékát láthassuk. A statisztika kedvéért jegyezzük meg, hogy Baranau 8, Kovacevic 6, Szőke 3, Vilovski, Mihalcea és Kuzmanoski 2, Dragas és Krivokapic 1 gólt lőttek a 27-25-re végződő találkozón, aminek elvesztése sokszor fog még fájni, hiszen egy verhető csapattól kapott ki az udvarhelyi gárda.

Csütörtökön negyed hattól a Tordát hatalmas csatában egy góllal, 25-24-re legyőző Călărași-i Dunărea jön a sportcsarnokba – a tévés meccsen a jó formában levő Duna-partiakat jó lenne megverni, de nagyon nehéz lesz. A Bukaresti CSM kispadján győzelemmel mutatkozott be Vlad Caba, habár a temesváriak szerint nem volt igazságos a találkozó 23-21-es végeredménye, de ez mindig így lesz, amíg Pero Milosevic van a kispadjuk előtt, ahol tiltakozott is eleget. A Dinamo továbbra is száz százalékos, vasárnap délután egy góllal 23-22-re nyert Konstancán, ott is szinte botrányba fulladt a meccs.

Egyszóval nagyon nehéz dolgunk van, de eltökélten hinni és foggal-körömmel harcolni mindig lehet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."