Sport » Kézilabda

SzKC: Tálas Hubát megműtötték

Térdműtéten esett át a csapat beállósa, péntektől ifi 4-es eurorégiós torna a sportcsarnokban. SzKC-hírek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

SzKC: Tálas Hubát megműtötték
SzKC: Tálas Hubát megműtötték
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. március 30., 10:25
0 hozzászólás. 

Megműtötték Tálas Huba térdét szerdán Marosvásárhelyen. A beavatkozás nem volt bonyodalmas, így a válogatott játékos 3-4 héten belül felépülhet. Térdizületében egy összenövés volt, egy régebbi gyulladás következménye.

Komporály Attila bekerült a román válogatott B-keretébe: Eliodor Voica szövetségi kapitány az április 6-9 között Nagyváradon sorra kerülő Kárpátok Kupán számít az SzKC 22 éves jobbszélsőjére, a tornán Ukrajna, Törökország és Románia az A és B válogatottal vesz részt, Attila a B-csapatban lép pályára. Utóbbi mérkőzésein rendre jól teljesített, négy mérkőzésen 13 gólt dobott.

Kezi_2011_12/kompi

Az U18-as ifiválogatottban szerepel Szász András, az SzKC fiatal beállósa, a csapat Horvátországban játszik Eb-selejtezőket a hétvégén. Három találkozót játszik a válogatott Dugo Selóban, pénteken 21 órától Lengyelországgal, szombaton 19 órától Horvátországgal, vasárnap 16 órától pedig Grúziával.

Ifjúsági 4-es eurórigós döntő kezdődik péntektől a székelyudvarhelyi sportcsarnokban március 30. és április 1. között, amin hat megye legjobbja próbálja majd kiharcolni az elődöntőbe való jutást. Tizenkét csapat vesz részt, három csoportban, a csoportok élén végzők körmérkőzést játszanak a tornaelsőségért, míg a második helyezettek a negyedik továbbjutó helyért. Pénteken és szombaton a csoportmérkőzéseket rendezik, míg vasárnap a helyosztókra kerül sor, a torna programja a csapat honlapján olvasható.

Győzött a fiókcsapat: a másodosztályban kedden délután Beszterce csapatát 40-21 (20-10) arányban győzte le az SzKC II. A nagy csapattól többen pályára léptek Sipos Lóránt együttesében és nagyarányú vereséget mértek a vendégekre. Az udvarhelyi gólszerzők Câmpan 7, Komporály, Johannson, Károly (5–5), Bajkó, Kónya (4–4), Kopacz, Vencel (3–3), Irakli, Nagy (2–2) voltak, a csapat következő meccsét április 5-én játsza a Segesvári Național otthonában.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."