Színes » Érdekességek

Székely virtus a pályán

Eljött a címvédő, de nem tudott megverni. Értékes az itthon tartott pont, bár nem mindenkinek elég. Hiperaktív szurkoló a nap fotóján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Székelyudvarhelyi KC - Konstancai HCM kézilabdamérkőzés
Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. február 25., 13:30
5 hozzászólás. 

Szépen teljesített az udvarhelyi kézilabdacsapat a hétvégén, sikerült egy döntetlent kiharcolni Konstancával. Egy, nemzeti öntudattal gazdagon megáldott szurkoló a meccs lefújása után rohant a pályára, szándékát pontosan nem tudni.

Talán személyesen akart gratulálni a csapatnak, vagy esetleg így szeretne tenni az autonómiáért? Azt semmiképp sem javasoljuk, hogy így kezdjen kézilabdázni, akadályozhat a csizma és a harisnya.

Aztán az is lehet, hogy a székely Jimmy Jump-pal van dolgunk.



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
lordking
2013-02-25 17:48:15
na na
Amennyiben az újságíró nem tudja pontosan mi is történt, nem korrekt, hogy elítéljen egy szurkolót. Jó lenne, - csak a pontos és hiteles! - tájékozódás érdekében utánanézni, mielőtt hülyeségeket ír, a nevét fel nem vállaló tudósító! És nem utolsó sorban, amennyiben nem mer másokkal szemben kritikus hangvételt megengedni magának, akkor milyen alapon kritizálja a saját berkein belül levőt, csúfot űzve belőle!?? Ez elég gyengus teljesítmény, egy magát nagyra tartó újságírótól...
avatar
Lakatos
2013-02-25 18:16:13
Ez a hangvetel valoban nem megfelelo, azt az embert aki befut a palyara nekirontva a konstancai jatekosoknak, ki kelenne tiltani a stadionbol, meg a tobbi bohoc szekely medvet is akik a birokat akarjak meglicselni a stadion hata mogott.
avatar
kopasz
2013-02-25 21:26:29
re:Lakatos
Te ott voltal a meccsen?lattad az utolso 8 percet mit muveltek a cigany birok?hat szerintem teged is megkene lincselni a birokkal ha nem latsz az orrodon tul....
avatar
palpeter
2013-02-25 22:50:34
virtus...
Nem kell hajba kapni, mint ahogy a fegyelmi bizottságot sem érdekli, hogy a bírók mit követtek el, vagy sem. Megkerestem, bemásolom nektek, hogy az áldott Székely Jimmy Jump ámokfutása mit jelenthet számunkra. Bohóckodhat, de ezekért a klub szívhat.

Art. 33 Incidente produse de spectatori
33.1. Amenintarea, bruscarea, lovirea arbitrilor sau a altor persoane oficiale precum şi a
jucătorilor, inainte, în timpul, în pauză, sau după încheierea jocului se sancţionează cu:
a) penalitate între 1.000 – 2.000 RON;
b) ridicarea dreptului de organizare pe teren propriu pentru minim 2 (două) etape.

A cigányozásra pedig itt a büntetés

33.3. Violenţa în tribune, bătăi, scandări şi afişări de lozinci injurioase, rasiste, aruncări cu petarde şau alte obiecte se sancţionează organizatorul cu:
a) penalitate între 4.000 – 8.000 RON;
b) dacă jocul nu poate incepe sau nu s-a mai putut relua, echipa gazdă va pierde jocul cu 10 – 0 si scaderea unui punct in clasament;

Remélem, mindenki ennyi románt tud..
avatar
Pizsi
2013-02-25 22:52:06
itt is a bírózás megy feszt csak az megy de arról nem beszél senki se hogy Kostanca a 2 emberhátrányt 2-1 el hozta míg Udvarhely??? persze a bírókon ment el a meccs??? utolsó 2 percre hogy is fordult a csapat 3 golal vezetett???? na és támadásba ki hibázót???? legyen már elég a sok hülye bíró szidásból semmi értelme mert a csapat szívja meg!!! ÉS IGENIS SZÉGYEN AMI A STADIONBAN LEMEGY ORDÍTANI HOGY CIGÁNYOK!! HOTI'!!! megmondta a román kommentátor is mikor ment a cigányozás szerintem jó is hogy nem értjük mit mondanak mert ez a szurkolói viselkedés nem méltó egy csapat mellé!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."