Színes » Érdekességek

Itt van Johnny és a gazdag kölyök

A hétvégén Jack Nicholson legendás mondata is elhangzik a tévében és még láthatunk néhány filmes klasszikust. Ajánló.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szines_tvajanlo/1811
Szines_tvajanlo/1811
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. november 18., 16:54
1 hozzászólás. 

Kakasy Botond

Akinek tetszett a múlt hétvégi Múmia című kalandfilm, az vasárnap újra átélheti a feltámadó fáslisokkal vívott ádáz harcot A múmia visszatérben. A történet tíz évvel később folytatódik, de a forró homokos sivatag helyett az újabb kalandok London utcán érik hőseinket. Rick O'Connell (Brendan Fraser) és Evelyn (Rachel Weisz) boldogan nevelgetik nyolcéves kisfiúkat, amikor egy véletlen folytán a British Museumban pihenő Imhotep maradványai fölött az átok megtörik és feltámad.

Szines_tvajanlo/1811

A bosszúra szomjas főpap az örök életet akarja megszerezni, azonban az átok megtörésével a Skorpió király szelleme is kiszabadult. A két, ősi erővel bíró alvilági gonosz London utcáin csap össze. A kalandorok legújabb nemzedéke is bőven kiveszi a részét a világ megmentésében. A látványos és izgalmakkal teli filmet vasárnap este nézhetjük meg 21 óra 5 perctől TV2 sugárzásában.


Katona Zoltán

Stephen King regényéből rendezte Stanley Kubrick, Jack Nicholson pedig élete egyik legjobb alakítását nyújtja – szerintem már ezért a három névért érdemes megnézni. Rettegni lehet és kell is a Ragyogásban, ahol anya és gyereke menekülnek – apától. Tél egy szállodában, ahová megérkezik a család és onnan kezdve jönnek a bajok, az őrület. Igazi klasszikus a műfajban, igaz, jó későn, vasárnapra virradóra. Hely, idő: Duna Televízió, vasárnap, november 20., 00.35

Szines_tvajanlo/1811

Spíler: az eredeti filmcím angolul RocknRolla, s döntse el mindenki, hogy jó-e ez a fordítás – ezt akkor tudja megtenni, ha megnézi Guy Ritchie gengszterfilmjét, ami vasárnap késő este kerül terítékre. Tipikus Ritchie-film Londonnal, alvilággal, fegyverekkel, egy jó nagy hajszával a pénz után – viszont annyira stílusosan, hogy rendezője le sem tudná tagadni. Hely, idő: m1, Vasárnap, november 20., 22.30


Lázár Emese

Az emberi jogokért folytatott küzdelmet alapjaiban megváltoztató melegjogi harcos, politikus, Harvey Milk életéről forgatott filmet Gus Van Sant 2008-ban. Milket 1977-ben választották be San Francisco Felügyelői Testületébe, így ő lett Amerika első, magas tisztséget betöltő személyisége, aki nyíltan vállalta homoszexualitását. Milk nem csak a melegek jogaiért emelt szót, de a társadalom minden rétegéért, ezért egész Amerikában ikonná vált, hősként ünnepelték, tisztelték.

Szines_tvajanlo/1811

A Milk című 128 perces életrajzi filmben a főszerepet Sean Penn játssza. Hiteles és brilliáns alakításáért 2009-ben Oscar-díjat kapott, akárcsak a film forgatókönyvírója, Dustin Lance Black. A filmet vasárnap éjfél után 0 óra 25 perckor vetítik az m1-es tévécsatornán. A késői időpont ellenére érdemes ébren maradni.


Szasza

Két, igazán nevettető produkciót is kapunk a színes dobozban ezen a hétvégén, ráadásul mindkettőt vasárnap nézhetjük meg. Macaulay Culkin-t leginkább karácsony és újév környékéről ismerhetjük, hiszen klasszikusan minden évben megnézzük szombat reggel, pizsamában a betörős moziját, de most még nem érkeztek el az ünnepek, egyelőre csak ráhangolódunk a később súlyos drogproblémákkal megküzdő gyereksztárra.

Úgy tűnik színészi sorsa, hogy elszakítsák szüleitől, hiszen a Richie Rich-ben elkényeztetett milliomos fiókát alakító kölyökre rászakad a magány, a családi vagyon és néhány pénzéhes rabló. A recept ismerős, annyi a különbség, hogy Culkin most nem egy hólapátos öregember segítéségre szorul, hanem inkább barátokat keres. Kezdés: 17:40, RTL Klub.

Szines_tvajanlo/1811

Késő este, 22:45-kor sugározza a Pro TV Robert De Niro kevés vígjátékainak egyikét. A Csak egy kis pánik-ban a megkattant maffiavezért egy kivételesen elviselhető alakítást nyújtó Billy Crystal gyógyítja. Kettejük se veled se nélküled párosítását Joe Vitrelli zseléfejű tanácsadó figurája teszi teljessé, a filmet pedig igazi klasszikussá.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Dm800
2011-11-19 20:17:33
iConcerts
Szombat este 10 órától látható az iConcertsen Bon Jovi The Circle Tour koncertje, ugyanaz az előadás, amely a nyár közepén a bukaresti alkotmánytéren is látható volt. Akinek van rá lehetősége, érdemes megnézni!
(ismétlés Vasárnap 20.-án 14:30 -tól)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."