Színes » Érdekességek

Ilyés Ferenccel tér vissza Fábry a képernyőre

A magyar férfi kézilabda-válogatott csapatkapitánya, a székelyudvarhelyi születésű Ilyés Ferenc is a vendége lesz a Fábry shownak. A műsort csütörtök este követhetjük az m1-en.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. február 02., 17:03
0 hozzászólás. 

A szerbiai Európa-bajnokságról hazatérő magyar válogatott szövetségi kapitánya, Mocsai Lajos valamint néhány játékos, többek között az átlövő Ilyés Ferenc is meghívást kapott az RTL Klubról a közszolgálati egyes csatornára átkerülő Fábry showba. A sportolók mesélnek a kontinenstorna élményeiről, többek között a vitatott, horvátok elleni utolsó másodpercekről.

Fabry

Fotók: Gömör Tamás

Fábry Sándor új műsorával ma este debütál az m1-en. A rajongók nem fognak csalódni: új díszletben, sztárvendégekkel tér vissza Fábry Sándor a képernyőre. A FÁBRY február 2-án, csütörtökön, helyi idő szerint 22 órától látható adásában a világ legnépszerűbb balkáni rezesbandája, a Boban és Marko Markovic Orkestar is fellép – mi több, ők adják a műsor főcímzenéjét. Szó lesz az adásban Zelnik István aranymúzeumáról, Kokas Katalin Stradivari-hegedűjének különös történetéről

Fabry

A tőle megszokott „humorbonbonok" mellett számos praktikus találmánnyal tér vissza a Dizájn Center, vendégmunkás tapasztalatairól számol be az újrafazonírozott Ilonka néni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."