Sport » Foci

Foci-vb: Olaszország is búcsúzott, a görögök továbbmentek

Izgalmas meccsek voltak kedden este, Suarez harapott, az olaszok kiestek. Görögország drámai körülmények között jutott tovább.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

olaszuru
Suarez a fogát fájlalja Chiellini megharapás után. Fotók: Getty Images
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. június 25., 11:00
0 hozzászólás. 

A D-csoportban a tartalékosan felálló Anglia gólnélküli döntetlent játszott a már továbbjutott Costa Ricával, így a közép-amerikaiak zártak az élen. A másik meccsen Olaszország csapott össze Uruguay-jal, a dél-amerikaiak 1-0-ra győztek a csapatkapitány Godín góljával. A gólt megelőzően az olaszok tíz emberre fogyatkoztak Marchisio kiállításával, de az uruguay-i Luis Suarez jól láthatóan az olasz Chiellini vállába harapott. Uruguay jutott a nyolcaddöntőbe, az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli lemondott a mérkőzést követően.

A C-kvartettben a már biztos továbbjutó Kolumbia tartalékosan állt fel a japánok ellen, de így is könnyedén nyert 4-1-re. Cuadrado tizenegyesből szerzett vezetést, az első félidő végén Okazaki hozta vissza a japánok reményeit, de a második félidőben gáláztak a dél-amerikaiak.

Nagy csata volt a Görögország-Elefántcsontpart találkozó, a görögök vezettek, de negyedórával a meccs vége előtt Bony egyenlített, így az afrikaiak álltak továbbjutásra. A ráadáspercekben Szamarasz egy teljesen jogos büntetőt értékesített, a 2-1-es görög győzelem az európaiak továbbjutását jelentette. Mindkét meccs alatt kitűnő hangulat volt a G Music pubban, ahonnan portálunk élőben jelentkezett.

gorogelefantA nyolcaddöntőkben Costa Rica Görögországgal, Kolumbia pedig Uruguay-jal találkozik.

Portálunk, valamint a Príma Rádió rendszeres közös meccsnézést tart esténként a Szentimre utcai G. Music Pubban, ahol a Magyar Televízió 1-es csatornáján lehet figyelni az eseményeket.

A ma esti meccsekről is élő közvetítéssel jelentkezik az uh.ro a pubból, 19 órától az F csoport két utolsó meccsét játsszák, Argentína Nigériával, a már kiesett Bosznia-Hercegovina pedig Iránnal játszik. Az esti meghívottunk Jakab Zoltán, az FK Székelyudvarhely teremfoci-csapatának edzője lesz.

Este 11 órától az E csoport meccseit lehet megnézni: a már továbbjutott Franciaország Ecuadorral, Svájc pedig Honduras-szal játszik.

A mérkőzések előtt helyszíni tippversenyt tartunk a G. Music Pubban, a pontos eredmény eltalálásával söröket lehet nyerni. A szelvényeket a mérkőzés kezdési időpontja előtt kell kitölteni és leadni. Ugyanakkor az uh.ro-n is zajlik a tippverseny, a megszokott keretek között, nyereményekkel: a Sarki Adidas támogatásával értékes nyereményeket lehet majd nyerni a világbajnokság után, illetve a G. Music Pub jóvoltából egy 50 lejes vásárlási utalványhoz is hozzá lehet jutni.

Szurkolj velünk, élvezzük együtt a brazíliai foci vb-t!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."