Sport » Kézilabda

Nem dőlhet hátra az SzKC

Fél lábbal az EHF Kupa második körében van a Székelyudvarhelyi KC. Szombaton egy lépcsőfokkal fennebb léphet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc bako adomnicai
Fotó: Csedő Attila.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. szeptember 14., 08:55
0 hozzászólás. 

Egy hete szokatlan körülmények között – 40 fok volt a csarnokban, magas páratartalommal – szerény teljesítménnyel, de jó végjátékkal, két góllal, 30–28-ra győzte le az European University Cyprus együttesét az EHF Kupa első körében a Székelyudvarhelyi KC. A visszavágót szeptember 15-én, szombaton 18 órától rendezik a városi sportcsarnokban.

Minden az SzKC mellett szól, hiszen az ellenfél két idegenlégiósát leszámítva (egy görög és egy horvát kézilabdázó) minden tag amatőr játékos, egyetemista.

„Ha logikusan gondolkodunk, akkor nem szabad problémát jelentsen a ciprusiak elleni újabb győzelem. Sőt, felszabadult, jó játékot várok a fiúktól, úgy, hogy a közönségünket is ki tudjuk szolgálni. A európai porondon való célkitűzésünk legalább két kör teljesítése" – fogalmazta meg a csapat trénere, Vlad Caba.

A kerettel kapcsolatos hír, hogy a meglevő sérültek mellett – Varó, Mihalcea, Orbán – Tálas küszködik hátfájással. Ő az első találkozón is fájdalomcsillapítókkal játszott, egyelőre kérdéses, hogy a szombati összecsapásra mennyire épül fel.

szkc bako florea

A legújabb igazolás, az orosz Maxim Butenko még nem kapta meg a szükséges dokumentumokat, így egyelőre ő a lelátóról nézheti csapattársai tevékenységét.

A belépőket elővételben a Merkúr áruház lottózójában lehet megvásárolni 10 lejes egységáron. A helyszínen a pénztár egy órával a kezdő sípszó előtt nyit. A Székely Medvék 16 órától találkoznak a Szigeti bisztróban.

A mérkőzés játékvezetői Macedóniából érkeznek (Saso Krkacev, Gjoko Kolevski), míg az EHF-delegátus Moldova Köztársaságból: Nicolae Vizitiu. Amennyiben továbblép az SzKC a 2. körben a török bajnokcsapat Besiktas Isztambullal néz farkasszemet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."