Sport » Kézilabda

Mindkét meccsét hazai pályán játssza az SZKC

A Challenge Kupa következő körében is csak idehaza játszik a Székelyudvarhelyi KC. Csütörtökön felkészítő meccsen nézheted a csapatot.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc cambridge15
Akárcsak az angol csapatot, a luxemburgiakat is itthon verhetjük meg kétszer
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. január 14., 10:15
0 hozzászólás. 

A luxemburgi Red Boys Diferdange lesz az SzKC ellenfele a Challenge Kupa nyolcaddöntőjében, az udvarhelyi együttes honlapja arról számol be, hogy a két csapat vezetősége abban egyezett meg, hogy mindkét találkozót Székelyudvarhelyen játsszák le. A mérkőzések időpontja is megvan, február 13. és 14. (péntek és szombat), mindkét nap 18 óra – a kezdési időpont változhat, amennyiben televíziós közvetítés is lesz a meccsekről. Hasonló volt az ősszel a HC Cambridge elleni páros mérkőzés is, akkor az első találkozót közvetítette a Digi Sport.

Ezekre a meccsekre már a bérleteseknek is meg kell váltaniuk a jegyüket, a vásárlásnál természetesen elsőbbséget élveznek – a klubvezetés hamarosan azt is közli, hogy mikor és hol vásárolhatók meg a belépők.

A téli felkészülést végző Székelyudvarhelyi KC csütörtökön, január 15-én 18 órától felkészülési találkozót játszik a sportcsarnokban a Bukaresti CSM együttesével. A bajnokságban az SZKC hétgólos vereséget szenvedett a CSM vendégeként.

szaszandrasvalogatott

Az együttes egyik beállósa, a húsz éves Szász András az elmúlt hét végén nagyszerűen teljesített a román ifjúsági válogatottban. A Mihăilă Ovidiu edző (egykor az SzKC játékosa volt) által irányított U21-es csapat ugyanis kijutott a brazíliai világbajnokságra. A múlt hét végén Piteşti-en játszották az ifivilágbajnokság egyik selejetezőcsoportjának mérkőzéseit. Románia Bulgáriát 38–20-ra verte, Horvátországgal 23–23-as döntetlent játszott, a mindent eldöntő meccsen Szlovénát 27–26-ra verte meg. Szász András az első meccsen 3, a másodikon 1, a harmadikon 2 gólt szerzett. A világbajnokság július 19. és augusztus 2. között lesz, Románia utoljára 2005-ben vett részt ifi-vb-n, akkor hatodik lett.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."