Sport » Kézilabda

Két udvarhelyi kézilabdázó megy a válogatottba

Szélsőink kerültek be a nemzeti csapatba, az SzKC nagyon fontos meccsek előtt áll.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-calaras
Chike a nemzeti csapatban is bizonyíthat. Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 25., 10:06
0 hozzászólás. 

Keretet hirdetett kedden Aihan Omer, a román férfi kézilabda válogatott szövetségi kapitánya, a csapatba Székelyudvarhelyi KC-ból ezúttal a két szélsőjátékos, Chike Onyejekwe és Andrei Mihalcea kerültek be. A válogatott május 1 és 3 között Lengyelországban egy négycsapatos felkészülési tornán játszik a házigazdákkal (május 1.), Brazíliával (május 2.), valamint Tunéziával (május 3.).

A román válogatott kerete, kapusok: Mihai Popescu (Konstancai HCM), Rudi Stănescu (Konstancai HCM), Bogdan Pralea (HC Vaslui), balszélsők: Dragoș Oprea (Frisch Auf Göppingen), Chike Onyejekwe (SzKC), Daniel Bera (Nagybányai Minaur), balátlövők: Alexandru Șimicu (HSV Hamburg), Dan Racoțea (Wisla Plock), Alin Șania (Dunărea Călărași), irányítók: Alexandru Csepreghi (US Creteil), Marius Stavrositu (Bukaresti CSM), jobbátlövők: Bogdan Criciotoiu (TSG Friesenheim), Marius Sadoveac (Konstancai HCM), Demis Grigoraș (Temesvári Politehnica), jobbszélsők: Valentin Ghionea (Wisla Plock), Andrei Mihalcea (SzKC), beállók: Marius Novanc (Bukaresti CSM), Dragoș Iancu (Bákói Știința), Marius Mocanu (Bukaresti Dinamo).

A Székelyudvarhelyi KC ma este 6 órától a Bukaresti Dinamót látja vendégül a sportcsarnokban, a férfi kézilabda Nemzeti Liga 23. fordulójában. A Dinamo ősszel tízgólos vereséget mért az SzKC-ra, az udvarhelyiek egykori edzője, Constantin Ștefan által vezetett bukarestiek a táblázat ötödik helyén állnak. A meccset a Bogdan Stark és Romeo Ștefan kettős vezeti, a Digi Sport élőben közvetíti.

Az udvarhelyi gárda szombaton, március 28-án negyed kettőtől az Aihan Omer által irányított Dunărea Călărași otthonában játszik. Jövő szerdán, április elsején 17.45-től megint bajnokija lesz az SzKC-nak, hazai pályán a második helyezett Nagybányai Minaurt fogadjuk. A tervek szerint ezeket a találkozókat is élőben közvetíti a Digi Sport, akárcsak a Román Kupa Final Fourjának mérkőzéseit.

A magyar húsvét hétvégéjén a Román Kupa négyes döntőjét játssza majd a csapat Nagybányán, a szövetség honlapja szerint április 4-én, szombaton 11 órától a házigazdák a címvédő Konstancával csapnak össze, ezt követi 14 órától az SzKC-Zsilvásárhelyi Pandurii elődöntő. Másnap a vesztesek a kisdöntőt játsszák, a győztesek az EHF Kupában való indulási jogot jelentő kupáért küzdenek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."