Sport » Kézilabda

Rosszul kezdte a rájátszást az SzKC

Vesztesen hagyta el a pályát az SzKC Tordán, Rusiát megint kiállították. Nem voltunk jók a második félidőben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

tordaszkc3
Fotók: Facebook.com/Potaissa Turda ACS
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. április 15., 20:07
0 hozzászólás. 

Majnov betegség miatt nem játszott a tordai meccsen, az SzKC ennek ellenére jól kezdett. Akárcsak egy hete, az alapszakasz utolsó fordulójában, a Székely Medvék egy része ismét elkísérte a csapatot.

Nagyon kiegyensúlyozottra sikerült az első félidő, a hazaiak mindegyre kiegyenlítettek, nem tudott elhúzni az SzKC. A félidő végén a gólszerzés egyáltalán nem ment az udvarhelyieknek, Szabó helyett is Tevzadzét küldte be Vlad Caba a kapuba, a hazaiak két perccel a vége előtt vezettek, de Rusia még kiegyenlített.

A második félidő is rosszul indult, aztán voltak olyan periódusai is a meccsnek, amikor katasztrofálisan játszott az SzKC. Jöttek a hibák sorozatosan, sok labdát elhullattunk, támadásokat rontottunk el, az ellenfél pedig rendre kihasználta a hibáinkat. A 42. percben már négy gól volt Torda előnye, ebből faragtunk ugyan Rusia révén, de a bajt tetézte, hogy a grúz átlövőnk ismét piros lapot kapott egy kakaskodásért (akárcsak Călărași-on pár héttel korábban).

tordaszkc4

A hátrányban megint kaptunk egy gólt és hiába kapaszkodott a csapat, Ferenczi hiába szerzett két gólt is egymásután, a házigazdák megtartották az előnyüket a sípszóig. Torda így vezet a rájátszásban, így biztos az is, hogy ahhoz, hogy továbblépjen az elődöntőbe az SzKC, kétszer is le kell győznie a Potaissát, ami egyáltalán nem lesz egyszerű.

Ma még további két meccset játszottak le a rájátszás negyeddöntőiből: a Bákó-Nagybánya összecsapáson is a gyengébben rangsorolt hazaiak nyertek (23–19), akárcsak a Bukaresti CSM–Konstanca meccsen, ahol a házigazdák 31–29-re győztek. A Dunărea Călărași-Dinamo találkozót csütörtökön játsszák (19.45, Digi Sport).

Az SzKC pénteken indul Portugáliába, ahol vasárnap, április 19-én, romániai idő szerint este negyed tíztől játssza a Challenge Kupa elődöntőjének visszavágóját a Benfica ellen. Az első, vasárnapi mérkőzésen az SzKC kétgólos, 31-29-es győzelmet aratott.

Férfi Nemzeti Liga, rájátszás, negyeddöntő, 1. mérkőzés

TORDAI POTAISSA–SZÉKELYUDVARHELYI KC 26–23 (13–13)

Vezették: Radu Iliescu és Doru Pascu Manea (Bukarest)

SZKC: Szabó – Mihalcea 3, Kuzmanoski 4 (1), Rusia 5, Stoilov 1, Onyejekwe 2, Sipos 2. Csere: Tevzadze (kapus), Ramba 4, Ferenczi 2, Tálas, Komporály. Edző: Vlad Caba.

Az eredmény alakulása: 3. perc: 3–3, 15. p.: 8–8, 28. p.: 13–12, 34. p.: 15–14, 47. p.: 21–17, 53. p.: 23–20, 57. p.: 24–20.

Hétméteresek: 7/7, illetve 3/1

Kiállítások: 6, illetve 12 perc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."